sigikid ® Bilvarmepude Green
Bæredygtig
Variant:
  • sigikid ® Traktor varmepude Green
  • sigikid ® Bilvarmepude Green
  • sigikid ® Heat Pad Lion Green
  • sigikid ® varmepude pindsvin Green
  • sigikid ® Heat Pad Fox Green

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330603

EAN: 4001190395323

sigikid ® Bilvarmepude Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det grundlag, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale.
De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Den ca. 18 cm høje bil er ikke kun det perfekte legetøj til babys første vågne faser, den fungerer også som en varmelegeme takket være kirsebærstenspuden indeni.
De bløde jacquard-, nicky-, teddy- og jerseystoffer samt den kirsebærhulepose, som er inkluderet i leveringen, giver en særlig følelse. Fyldet frembringer lyde, når det bevæger sig, hvilket fascinerer barnet og får det til at gribe efter køretøjet igen og igen.

Kirsebærstenene er fast og sikkert syet ind i en bomuldspose. Den kan tages ud gennem en åbning på bagsiden og enten opvarmes på radiatoren eller kortvarigt i ovnen ved 50° C (følg vejledningen). Dette gør gribelegetøjet til en hyggelig varm pude til babyer og børn mellem 0 og 4 år. Ved hjælp af en løkke kan babylegetøjet også fastgøres over vuggen (f.eks. ved hjælp af en mobilholder fra sigikid ).

Alle materialer er testet af et akkrediteret testinstitut i henhold til legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 18 x 10 x 2 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Materiale indeni: Kirsebærsten
  • Rengøring: Dækslet kan vaskes ved 30 °C på uldprogram, fjern varmepuden med kirsebærsten før vask.
  • Alder: fra 0 måneder

Opmærksomhed
Bemærk venligst! Bemærkninger til økologiske fyldmaterialer: Organiske fyldmaterialer (f.eks. kirsebærsten, kornsortering, spelt, hirse) absorberer varme og kulde meget godt og afgiver den igen i doser. Til hyggelig varme:
- Tag puden ud af krammedyret for at varme det op. Du må ikke opvarme krammedyret!
- Ovn (max. 50°C, max. 1 min.)
- Radiator (et par minutter) - Ikke egnet til mikrobølgeovn! Overskrid ikke temperaturer og tider (brandfare!).
- Du må ikke vaske puderne, men skal altid holde dem tørre og lufte dem regelmæssigt.
- Allergiske reaktioner kan forekomme i risikogrupper som f.eks. immunsvækkede personer eller allergikere.
- Det er vigtigt at overholde og overholde de vedlagte pleje- og brugsanvisninger.
- Permanent brug af puderne bør undgås. Hynderne skal luftes regelmæssigt og opbevares på et tørt sted.
- Enhver langvarig indtrængen af fugt, som det kan ske hos sengeliggende personer på grund af sved, bør undgås.
- Bioaerosoler bør så vidt muligt ikke frigives ved at ryste puder eller lignende i lukkede rum eller i tilstedeværelse af potentielle risikogrupper.
- Anvendelse af puder med organisk fyld bør undgås ved forekomst af lugte, der normalt forbindes med ophobning af skimmelsvamp (muggen, muggen), ved dannelse af fugtige pletter på puderne og ved forekomst af allergier eller luftvejssygdomme med uforklarlige årsager.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Bilvarmepude Green
sigikid ® Bilvarmepude Green
Vejl. pris¹ 223 kr
212 kr