STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid ® Bears Patchwork Sweety
Variant:

Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286256

EAN: 4001190392063

sigikid ® Bears Patchwork Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety s tager børns hjerter med storm!

De er uforligneligt koselige og smukt farverige - lige som børn elsker det! Varemærket for de ekstraordinære kosede dyr:
Farverig materialeblanding, farverige striber og fantastiske mønstre kombineret med høj kvalitet i plys. Omfavner, kutter, kutter, trækker bag dig, tager dig overalt, fortæller hemmeligheder, oplever eventyr ... - den koselige Sweety bjørn følger med alt dette uden tøven. Den grå koselige plys og de mange forskellige plys- og bomuldsmaterialer gør den kosede bjørn til en uforlignelig blød ledsager. De lange arme og ben giver det lille dyr dets typiske sigikid swerve touch. Bjørnen er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervattning og har lidt plastgranulat i bunden - så han kan sidde perfekt. Plastgranulerne sys i en ekstra bomuldspose - så kuglerne er garanteret at forblive på plads.

De sorte plastiske øjne er fastgjort på bagsiden med låseskiver. En trækprøve udføres for at bekræfte fastgørelsen. Dette involverer trækning i 10 sekunder ved hjælp af en trækanordning, hvilket bekræfter den korrekte fixering. Det koselige legetøj kan let vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C og tåler hyppig vask. Det ekstraordinære koselige legetøj med en størrelse på ca. 30 cm er velegnet til babyer og børn fra fødslen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Således forbliver tro mod sigikid dets vejledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 30 x 12 x 10 cm
  • materiale udenfor: 55% polyester, 45% bomuld
  • Materiale indeni: 100% polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid ® Bears Patchwork Sweety
234 kr