10% mandagsrabat!
10% mandagsrabat!
Kopiér koden:
MFMK5273
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid® Anhænger Hest, PlayQ
199 kr
Pris
139 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
60 kr-30%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269263

EAN: 4001190423057

sigikid® Anhænger Hest, PlayQ
Af sted! Med denne dejlige hest bliver hvert kørsel og hver gåtur et eventyr - kedsomhed er et fremmed ord! Det farverige vedhæng vil være et ægte blikfang for din baby. Ponyen bevæger sig elegant frem og tilbage, som om den galopperer i græsset.

Åh, og hvor kommer denne lyd fra? Det er den lille rangle, der befinder sig indeni hesten. Således fremmes opmærksomhed, gribe refleks og hånd-øje-koordination på en legende måde. Aktiverer alle sanser: Derudover er knitrende film indarbejdet i æblet, der giver dit barn de akustiske stimuli og dermed vækker den naturlige nysgerrighed.

Til sidst skal den gule bidering nævnes. Dette skaber lettelse i barnets tandfase. Ved hjælp af velcro kan hesten fastgøres til klapvognen, barnesengen eller autostolen. Vedhænget kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C og holder også til hyppigere vaskeri.
Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I mere end 50 år har sigikid fulgt et klart vejledende princip: FIRST CLASS FOR KIDS!

Detaljer:
  • Mål: 12 x 12 x 3 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C. Fjern små dele inden vask
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid® Anhænger Hest, PlayQ
199 kr
139 kr