Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid® Aktiv-spiral skov, Newborn Activity
p.t. udsolgt

sigikid® Aktiv-spiral skov, Newborn Activity


Variant:
  • sigikid® Aktiv-spiral skov, Newborn Activity
    p.t. udsolgt
  • sigikid® Aktiv-spiral sommerfugl, Newborn Activity

Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261202

EAN: 4001190422487

sigikid® Aktiv-spiral skov, Newborn Activity
Det farverige spiral-vedhæng er det ideele legetøj til turen i det første leveår. Med den praktiske form er det nemt og hurtigt at sætte på autostolen.

Modellen "Skov" er udstyret med knisterfolie i bladene i enden. Svampene knistrer også og på bagsiden er et spejl der sættes på med velcro. Egernet er udstyret med en rangle og belønner således de første gribeforsøg med en lyd. På uglen er en vibrationsrangle. Trækker barnet i den, vibrerer fuglen lystigt.
De bløde bevægelige stofdyr fremme gribe sansen. Aktivitetslegetøjet er både sjovt og udvikler hånd-øje-koordinationen. Legetøjet kan naturligvis også fastgøres på kravlegården eller vuggen. Fremstillet af materiale i høj kvalitet og kan vaskes ved 30°C. Egnet til babyer fra fødslen. Sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og sofistikeret design. FIRST CLASS FOR KIDS!

Detaljer:
  • Mål: 45 x 25 x 11 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C. Fjern spejl inden vask
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers