sigikid ® Aktiv sommerfugl Green
Bæredygtig
Vejl. pris¹
260 kr
Pris
247 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330720

EAN: 4001190395606

sigikid ® Aktiv sommerfugl Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det grundlag, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.
Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes uld fra får som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Den ca. 13 cm høje sommerfugl er et gribe- og aktivlegetøj til babyer fra 3 måneders alderen. Rangle legetøjet med knitrende effekt har en bevidst størrelse, så selv små babyhænder kan gribe og holde legetøjet godt. Den søde sommerfugl er klar til at blive udforsket med alle sanser i din lille skatters vågne faser og er med til at udvikle barnets motoriske færdigheder.
Blandingen af forskellige farver - gyldengul, turkis, Orange , hvid, blå - og forskellige stoffer som nicky, jersey og bamseplys giver en visuel og taktil variation.

Ranglen og det knitrende folie er meget sjovt og en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat.
Dyrets venlige ansigt er kærligt broderet. Hovedet og den blå og hvidstribede krop er blødt fyldt med uldkugler.
Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 9 x 10 cm.
  • Med knitrende folie og raslen
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C på uldprogram
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Aktiv sommerfugl Green
sigikid ® Aktiv sommerfugl Green
Vejl. pris¹ 260 kr
247 kr