sigikid ® Active Trumpet Play og Cold
Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326996

EAN: 4001190426805

sigikid ® Active Trumpet Play og Cold
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til små musikere!
Dette babylegetøj fra PLAY & COOL-serien gør ikke kun babyer glade, men bringer også et smil frem på læben hos den udefrakommende observatør.

Serien indeholder cool babylegetøj til drenge og piger - langt fra det sædvanlige lyserøde og lyseblå skema. Sjove temaer som musikinstrumenter, værktøj og elektronik er stilfuldt implementeret og understøttet af autentisk emballage design .

Den ca. 32 cm høje gule trompet af nuttet blødt mikrofiberstof er et usædvanligt aktivt legetøj til babyer.
Mundstykket består af en bidende overflade, der også kan hjælpe med at lindre tænder. Den indbyggede pivtone og den knitrende folie i klokken giver akustisk overraskelse og opfordrer barnet til at udforske plysinstrumentet med alle sanser.

Det aktive legetøj anbefales til babyer fra 3 måneder. De små babyhænder kan gribe instrumentet godt, og snart vil din lille skat have fundet ud af, hvordan han/hun kan få lyde ud af plys trompeten.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° C på skånsom vaskemaskine. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 32 x 10 x 12 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Rengøring: skånsom vask ved 30 °C
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Active Trumpet Play og Cold
sigikid ® Active Trumpet Play og Cold
134 kr