sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
Vejl. pris¹
208 kr
Pris
202 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327789

EAN: 4001190425839

sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aktivt legetøj - PlayQ - læring gennem leg fra den 3. måned i livet.

Den 23 cm høje frø af nuttet blødt grønt mikroplys med blå mave og orange farvet tørklæde er en rigtig all-rounder og en klog legekammerat. De forskellige stoffer og materialer er fremragende udformet og giver en haptisk oplevelse for de små.
Med den aktive frø kan babyer udforske, røre ved og opdage alt, hvad de vil.

Hvad er det for noget raslende og raslende? Rangle-ringe og knitrende folie træner barnets hørelse og belønner de første forsøg på at gribe fat. Spejlet på dyrets mave, som er fastgjort med velcro, giver også masser af sjov. Her kan din lille skat opdage sig selv. Tandfladen kan give lindring, når de første tænder bryder igennem. Frøen med det broderede glade ansigt vil hurtigt blive barnets første ven og kreative legekammerat - det bløde plys indbyder til kram, mens de mange forskellige funktioner opfordrer barnet til at lege aktivt og udvikle sine motoriske færdigheder.
Babylegetøjet anbefales fra en alder af 3 måneder.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen. Tørklædet sidder fast, så det ikke er muligt at sluge det.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer, gennemtænkt Design og sikkerhed. Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 15 x 10 cm.
  • Med knitrende folie, tandflade og spejl
  • materiale: 100 % polyester
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C, fjern små dele før vask
  • Alder: Fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
Vejl. pris¹ 208 kr
202 kr