★OP TIL 300 KR RABAT★
★OP TIL 300 KR RABAT★
Vælg rabatkode
00
tim.
00
min.
00
sek.
sigikid Active-Ball Eng - PlayQ
p.t. udsolgt

sigikid Active-Ball Eng - PlayQ

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
139 kr
113 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 26 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A226956

sigikid Active-Ball Eng - PlayQ
De sjove farverige aktive bolde fra sigikid fremmer den naturlige udvikling af din baby. Selv de helt små vil være optaget og udforske ting med deres sarte hænder Babyer elsker at lege og bruger alle genstande fra deres omgivelser til leg. Med glæde lytter de til den lyd, der kommer fra bolden når den bevæges.

Legen er meget sjov for barnet og understøtter ikke kun motoriske færdigheder, men også koncentration og lydhørhed. Og efter legen opfordre den bløde bold dig til at hygge og putte.

Den aktive bold har en diameter på ca. 22 cm og består af en kombination af blødt microfiber plys og farverigt polyesterstof og er fyldt med hygiejnisk polyesterbomuld. Inde i kuglen er en rangle og i blomsterkransen er der knitrende folie indarbejdet. Bolden kan nemt gribes ved hjælp af bladene fastgjort til siden, sommerfuglen og den lille fugl. Dyrene er udførlige og fuglen har en anden rangle.

Detaljer:
 • Ydermateriale: 100% polyester
 • Materiale indvendigt. 100% polyester
 • Mål: 22 cm
 • Vaskbar ved 30 °C
 • Fra 3 måneder.
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.