SES Creative Perler - Bondegård
95 kr
Pris
91 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A167958

SES Creative Perler - Bondegård
På en bondegård er der masser at opdage. Med dette sæt har du alt for alt hvad du skal bruge for at lave din egen bondegård af perler.

Den gennemsigtige perleplade giver mulighed til at lave alle dine ideer. Fra gæs til katte til får og traktorer, du kan lave alt hvad der er på en bondegård. Følg den medfølgende instruktiondbog eller lav efter fantasien.

2.400 perler giver også mulighed for at være kreativ og bruge ens fantasi. PVC-fri og kompatible med perler fra andre mærker.

Detaljer:
 • Indeholder: 2400 perler (hvid, gul, rød, blå, brun, sort, hudfarve, beige, grå og mørk brun), rektangulær perleplade, bagepapir til strygnng, 12 monteringsfødder
 • Materiale: Kunststof
 • Mål: (Længde x bredde x højde) 30 x 4 x 20 cm
 • Alder: Fra 6 år

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  SES Creative Perler - Bondegård
  95 kr
  91 kr
  Top mærker