SES Creative Glitter Armbånd
99 kr
Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
11 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A213348

SES Creative Glitter Armbånd
Smykkerfremstilling - Hobbyen til enhver prinsesse!

Med dette sæt fra SES Creative kan små prinsesser skabe og designe deres egne armbånd. Glitrende garn i mesh stof og chenille bliver til fortryllende accessoires.

Kombinationen af ​​farver, mousserende smykkesten og vedhæng giver dem et ekstraordinært udseende. Smykker og glitter!

En manual medfølger i leveringen.

Detaljer:
 • Indeholder: Glittertråd i 3 farver, piberenser i 4 farver, ponyperler i 5 farver, amuletter, klistermærker, instruktioner
 • Materiale: Kunststof, tråd
 • Mål: (Længde x bredde x højde) 20 x 4 x 20 cm
 • Alder: Fra 6 år

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning! Det er ikke muligt at vælge en speciel model!

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  SES Creative Glitter Armbånd
  99 kr
  88 kr
  Top mærker