SES Creativ e® kegler og ringkast
Pris
246 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A338324

EAN: 8710341022914

SES Creativ e® kegler og ringkast
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du kan spille to forskellige spil! Skal du gå efter bolden eller ringen?

Med dette 2-i-1 sæt med kegler og ringkast fra SES Creativ e behøver du ikke længere at beslutte dig, for her kan du gøre begge dele, både indendørs og udendørs. Til kegler skal du blot opstille træfigurerne i sjove dyremotiver, f.eks. en stærk elefant eller en sød frø, bestemme kastestedet og forsøge at vælte alle dyrene - helst på én gang - med trækuglen.

Så snart kegledisciplinen er overstået, kan sportsaktiviteten fortsætte med ringene. Takket være det innovative produkt design kan sættet ombygges på ingen tid ved at placere træfigurerne på trækorset. Først og fremmest bestemmes kastestedet, og så kan spillet begynde: 3, 2, 1 - wow - et dyretræf!

Med den praktiske opbevaringstaske er der intet, der kan gå tabt, og det bliver bestemt ikke kedeligt på farten. Vejledningen forklarer også de to spil i detaljer - der kan ikke gå noget galt. Hvem vil være den hurtigste til at kaste alle tovringe eller kaste de farverige dyrefigurer?

Produktdetaljer:
  • Dimensioner trækugle (diameter): 4 cm
  • Indhold: 6 dyrefigurer design , 1 trækugle, 1 trækors til ringkast, 4 rebringe, 1 opbevaringstaske af stof, 1 sæt instruktioner
  • Robust materiale til udendørs brug
  • To forskellige spil
  • Alder: fra 4 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SES Creativ e® kegler og ringkast
SES Creativ e® kegler og ringkast
246 kr