SES Creativ e® BEEDZ jern-på perler Kæledyr

SES Creativ e® BEEDZ jern-på perler Kæledyr


120 kr
Pris
118 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290498

EAN: 8710341062644

SES Creativ e® BEEDZ jern-på perler Kæledyr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvem er den sødeste værelseskammerat?

Uanset om det er et lille dyr eller en stor firbenet ven, med dette strygejernsperlesæt fra SES Creativ er der noget for enhver dyrevenner. Det er så simpelt som dette: Sæt de farverige strygperler trin for trin på stifterpladerne. Her kan du arbejde kreativt efter et mønster som en killing, hund eller hamster. Der er selvfølgelig ingen grænser for din egen fantasi. Stryg perlerne bagefter ved hjælp af en voksen.

De store klistermærker tilføjer prikken over i'et, og de søde kæledyr er klar! Detaljerede instruktioner forklarer de enkelte trin - så intet kan gå galt mere. De påstrykede perler fra SES Creativ e er PVC-fri og af højeste kvalitet.

produktdetaljer:
  • Indhold: stryge på perle bland 2200 perler, 3 penplader (hund, kat, firkantet), strygepapir, klistermærker, instruktioner
  • PVC-fri
  • Stærke farver
  • Dimensioner: (længde x bredde x højde) 30 x 20 x 4 cm
  • Alder: fra 5 år

Forsigtig
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SES Creativ e® BEEDZ jern-på perler Kæledyr
SES Creativ e® BEEDZ jern-på perler Kæledyr
120 kr
118 kr