Sense Organics Girls T-Shirt TILLY dark coral

Sense Organics Girls T-Shirt TILLY dark coral

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-6 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

99 kr
89 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 10 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A168100

Sense Organics Girls T-Shirt TILLY dark coral
T-SHIRT

SENSE ORGANICS har siden grundlæggelsen i 1996 stået for fair og bæredygtig produktion af børnetøj. De omfangsrige kollektioner leger med klassiske elementer suppleret med et farverigt og børnevenligt design.
SENSE ORGANICS har direkte indflydelse på produktionsprocessen og sikrer således overholdelsen af egne sociale, miljø- og kvalitetsmæssige krav. Med regelmæssig, uvildig kontrol og med certificeringen i henhold til GOTS bliver de højeste krav efterlevet og sikret.
Spinding, vævning, farvning og syning sker på eget produktionssted og er derved transparent og kan efterses. Produktionen sker med fabrikkens egne vindmøller og yder således et bidag til den bæredygtige produktion.


Flot t-shirt lavet af 100% økologisk bomuld med en sød flamingo applikation på forsiden.

Produktdetaljer:
• Materiale: 100% bomuld
• Vaskbar op til 40°C
• Egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Sense Organics Girls T-Shirt TILLY dark coral
99 kr
89 kr
Top mærker