SENSE ORGANICS Baby 2er-Set Trøje + Bukser MILO grey marl

SENSE ORGANICS Baby 2er-Set Trøje + Bukser MILO grey marl


Størrelsesguide

Vejl. pris¹
234 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A128357

SENSE ORGANICS Baby 2er-Set Trøje + Bukser MILO grey marl
LONGSLEEVE

SENSE ORGANICS har siden grundlæggelsen i 1996 stået for fair og bæredygtig produktion af børnetøj. De omfangsrige kollektioner leger med klassiske elementer suppleret med et farverigt og børnevenligt design.
SENSE ORGANICS har direkte indflydelse på produktionsprocessen og sikrer således overholdelsen af egne sociale, miljø- og kvalitetsmæssige krav. Med regelmæssig, uvildig kontrol og med certificeringen i henhold til GOTS bliver de højeste krav efterlevet og sikret.
Spinding, vævning, farvning og syning sker på eget produktionssted og er derved transparent og kan efterses. Produktionen sker med fabrikkens egne vindmøller og yder således et bidag til den bæredygtige produktion.

Fint sæt bestående af matchene trøje og bukser i økologisk bomuld.

Produktdetaljer:
• Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
• Vaskbar op til 40°C
• Egnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
95 kr
Pris
99 kr
Pris
179 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

SENSE ORGANICS Baby 2er-Set Trøje + Bukser MILO grey marl
Vejl. pris¹ 234 kr
199 kr
Top mærker