Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
Variant:
  • Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
  • Scout Sunny II DIN - Pink Cherry , 4 stk.
  • Scout Sunny II - Dream world , 4-pcs.
  • Scout Sunny II DIN - Super Champion , 4 stk.
  • +8

Pris
2.231 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330446

EAN: 4007953447780

Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ROOAAAAR! Dinoen er løs!

Er du på udkig efter noget slankt? Så er Scout Sunny II den helt rigtige ledsager. Den er let, men alligevel robust og veludstyret til skolen.

Med urtidens superhelte Green Rex Funny Snaps tiltrækker den alle blikke og sørger simpelthen for et gigantisk godt humør. Et stort æresord af et firben!

Scout Sunny II: Den lette all-rounder

Takket være det gennemtænkte design er Sunny II den perfekte ledsager til skolen: Den er slank, men alligevel stabil i sin form. Den er let og har alligevel en stor pakkevolumen. En indvendig frontlomme og tætsiddende sidelommer holder orden og er nemme at komme til. Det gør skolen let for alle - store som små!

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsformet rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Har du så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at løfte vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Robust bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er nem at åbne og lukker automatisk, når låget lukkes.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en taske.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i den integrerede lomme med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 22 x 29 x 39 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Volumen: 19,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
Scout Sunny II sæt 4 stk. - Green Rex
2.231 kr