10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Scout Sunny II sæt 4 stk. - Black Galaxy

Pris
2.082 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330452

EAN: 4007953447803

Scout Sunny II sæt 4 stk. - Black Galaxy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gør dig klar til start

Leder du efter noget slankt? Så er Scout Sunny II den helt rigtige ledsager. Den er let, men robust og perfekt udstyret til skolen.

Det bliver spacy med de intergalaktiske Black Galaxy Funny snaps. Fordi raketten er ved at lette! Næste stop: skole.

Takket være de retroreflekterende overflader sikrer denne skolerygsæk en sikker rejse til skolen. Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Sunny II Black Galaxy skoletaske leveres i et 4-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler-kvalitetspenne, penalhus og 3 Funny snaps.

Scout Sunny II: Den lette all-rounder

Det gennemtænkte design gør Sunny II til den perfekte ledsager i skolen: Den er slank, men alligevel stabil i sin form. Den er let og har alligevel en stor pakkevolumen. En indvendig frontlomme og tætsiddende sidelommer holder alting pænt og let tilgængeligt. Det gør skolen let for alle - store som små!

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Rygpolstring, der passer til kroppen

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpude.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at bære vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er let at åbne og lukker automatisk, når låget er klappet ned.

Smart tildeling af plads

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store forlomme har plads til en madkasse eller en kuffert.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER gjort et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 39 x 22 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Volumen: 19,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Scout Sunny II sæt 4 stk. - Black Galaxy
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Scout Sunny II sæt 4 stk. - Black Galaxy
Scout Sunny II sæt 4 stk. - Black Galaxy
2.082 kr