12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EXTRA ekstra på
Autostole 🚗🚲
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabakode
Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna

Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna


Variant:
  • Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Dark Beast
  • Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna

Pris
2.305 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330491

EAN: 4007953448459

Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lad dig fortrylles

Leder du efter noget slankt? Så er Scout Sunny II det helt rigtige. Den er let, men robust og takket være de blinkende LED-lysguider fra OSRAM er den iøjnefaldende. Det betyder, at ABC-børn ikke kan overses, selv ikke i mørke. Det er muligt med den integrerede Scout Power bank med opladningsindikator og praktisk lommelygte.

De drømmende Lila Luna Funny Snaps fortryller skoledagen fra 1. til 4. klasse til en magisk enhjørninge-glitterverden.

Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Sunny II Exclusive Safety Light Purple Luna skoletaske kommer i et 5-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler-kvalitetspenne, penalhus, Power bænk og 3 Funny snaps.

Specialudgave Safety Light : Den lysende stjerne på vej til skolen

Takket være de blinkende lysdioder power ed af OSRAM er de små ABC-børn nemme at se selv i mørke. Det er muligt med den integrerede Scout Power bank med opladningsindikator og praktisk lommelygte.

Specialudgave: Vægthåndtag

Smart og nemt at kontrollere, om skoletaskens vægt passer med vejehåndtaget. Håndtaget er integreret i alle Special Edition-modeller.
  • Skala 1 (op til 3 kg): Fremragende, din skoletaske er super let
  • Skala 2 (3 til 4 kg): Godt, din skoletaske er let nok.
  • Skala 3 (4 til 5 kg): Okay, fra klasse 3, men har du virkelig brug for det hele?

Scout Sunny II: Den lette all-rounder

Det gennemtænkte design gør Sunny II til den perfekte ledsager i skolen: Den er slank, men alligevel stabil i sin form. Den er let og har alligevel en stor pakkevolumen. En indvendig frontlomme og tætsiddende sidelommer holder alting pænt og let tilgængeligt. Det gør skolen let for alle - store som små!

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Rygpolstring, der passer til kroppen

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at bære vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er meget nem at åbne og lukker automatisk, når låget lukkes.

Smart tildeling af plads

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store forlomme har plads til en madkasse eller en kuffert.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER gjort et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 39 x 29 x 22 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Volumen: 19,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny snaps, 1 Power bank
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
Scout Sunny II Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
2.305 kr