Smeltende PRISER 🍦
Smeltende PRISER 🍦
Kun i dag:
RABAT op til 700 kr. EKSTRA!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabatkode
Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow
NYHED

Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow


Variant:
  • Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Green Gecko
  • Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow

Pris
2.231 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330481

EAN: 4007953449340

Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Knirkende farverige? Det kan du tro!

Lys, prangende og ekstra sikker - det er Sunny II Neon Safety . Med de lyserøde advarselsflader i henhold til DIN 58124 og retroreflekterende flader skiller den sig altid ud og sikrer god synlighed om dagen og i skumringen.

Med de farvestrålende Pink Glow Funny snaps ser den flot ud og er endnu nemmere at genkende. Derfor kan den endda bære TÜV-seglet for testet sikkerhed.

Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Sunny II Neon Safety Pink Glow skoletaske leveres i et 4-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler kvalitetspenne, penalhus og 3 Funny snaps.

Neon Safety : Luminosity- Champion skinner hele dagen lang

Den neonfarvede farve gør tasken til et absolut blikfang og beskytter de små perfekt i trafikken. Selvfølgelig er der så meget sikkerhed til gengæld: Advarselsfarven fluorescerer så kraftigt, at den fuldt ud opfylder de strenge krav i DIN 58124.

Scout Sunny II: Den lette all-rounder

Sunny II's gennemtænkte design gør den til den perfekte ledsager til skolen: den er slank, men alligevel robust. Den er let og har alligevel en stor pakkevolumen. En indvendig frontlomme og tætsiddende sidelommer holder orden og er nemme at komme til. Det gør skolen let for alle - store som små!

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsformet rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Har du så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at løfte vægten. Hvis det ikke er nødvendigt, er det meget nemt at fjerne.

Robust bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er nem at åbne og lukker automatisk, når låget lukkes.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en pose.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i den integrerede lomme med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 39 x 22 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Volumen: 19,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow
Scout Sunny II Neon Safety Sæt med 4 stk. - Pink Glow
2.231 kr