Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex

Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex


Variant:
  • Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex
  • Scout Genius sæt 4 stk. - Blå Police
  • Scout Genius Sæt med 4 stk. - Black Galaxy
  • Scout Genius Sæt med 4 stk. - Pink Horse
  • Scout Genius Sæt med 4 stk. - Blue Star

Pris
2.231 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330440

EAN: 4007953447889

Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ROOAAAAR! Dinoen er løs!

Scout Genius er en stabil klassiker: slidstærk, robust og med ekstra volumen til bøger, hæfter og meget mere.

Med de forhistoriske superhelte Green Rex Funny Snaps tiltrækker den alles opmærksomhed og gør dem i godt humør. Et stort æresord af et firben!

Scout Genius : Den stabile klassiker

På vej til skolen kan der være meget travlt på vejen. Takket være sin robuste konstruktion er Genius skabt til dette. Takket være det store volumen kan tasken rumme mange ting - fra træningsbøger til frokost og endda en vandflaske.

Men den er også smart: De mange rum gør den til et sandt organisationstalent. Det gør den til en pålidelig følgesvend for små opdagelsesrejsende.

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsformet rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! S-formede bæreremme polstret med åndbart 3D-net giver et behageligt greb. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Har du så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at løfte vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Robust bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er nem at åbne og lukker automatisk, når låget er klappet ned.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en taske.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare ressourcer

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Det gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 31 x 40 x 22 cm
  • Vægt: 1,18 kg
  • Volumen: 19 liter
  • Indhold: 1 skoletaske, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex
Scout Genius Sæt med 4 stk. - Green Rex
2.231 kr