Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula
NYHED

Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula


Variant:
 • Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula
 • Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Stjernehimmel

Pris
2.231 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330614

EAN: 4007953448602

Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På vej til stjernerne

Scout Genius er vores stabile klassiker: slidstærk, robust og med masser af plads. De syv blinkende LED-lys i LED Exclusive Collection og yderligere retroreflekterende overflader bringer ABC-børn sikkert i skole.

Med den galaktiske tåge Funny Snaps er små astronauter på vej til skolen med lysets hastighed. Nedtællingen er i gang, rumskibet er ved at lette!

Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Genius Exclusive LED Nebula skoletaske leveres i et 4-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler kvalitetspenne, penalhus og 3 Funny snaps.

Special Edition LED: Meget lysstærk

Åbn låget, tag kassen ud, sæt batterierne i, tænd, og så er du klar til at gå i gang: Så længe tasken er i bevægelse, lyser de aktiverede små lys automatisk, så længe tasken er i bevægelse.

Specialudgave: Vuggehåndtag

Vuggehåndtaget er en smart og nem måde at kontrollere, om taskens vægt passer til tasken. Håndtaget er integreret i alle Special Edition-modeller.
 • Skala 1 (op til 3 kg): Bedst, din skoletaske er super let
 • Skala 2 (3 til 4 kg): Godt, din skoletaske er let nok.
 • Skala 3 (4 til 5 kg): Okay, fra 3. klasse, men skal alting virkelig følge med?

Scout Genius Den robuste klassiker

På vej til skolen kan tingene blive lidt hårde. Takket være sin robuste konstruktion er Genius skabt til dette. Takket være det store volumen kan tasken rumme mange ting - fra træningsbøger til frokost og endda en vandflaske.

Men den er også smart: dens mange rum gør den til et sandt organisationstalent. Det gør den til en pålidelig følgesvend for små opdagelsesrejsende.

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsformet rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! S-formede bæreremme polstret med åndbart 3D-net giver et behageligt greb. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at bære vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er nem at åbne og lukker automatisk, når låget lukkes.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en pose.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i den integrerede lomme med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Det gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 31 x 40 x 22 cm
 • Vægt: 1,18 kg
 • Volumen: 19 liter
 • Indhold: 1 skoletaske, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
 • Kræver 2 x AAA-batterier (medfølger)
 • Alder: fra 6 år
Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula
Scout Genius Eksklusivt LED-sæt 4 stk. - Nebula
2.231 kr