Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
Variant:
  • Scout Alpha - Sæt med 4 sjove snaps, der flyver monstre
  • Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
  • Scout Alpha sæt 4 stk. - Blå Police
  • Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Black Galaxy

Pris
2.231 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330444

EAN: 4007953447834

Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ROOAAAAR! Dinosauren er løs!

Blød, rummelig og afslappet - det er sådan Scout Alpha scorer. Skolerygsækken har plads nok til alt det, du har brug for i 1.-4. klasse.

Med urtidens superhelte Green Rex Funny Snaps tiltrækker den alles opmærksomhed og gør dem simpelthen i et gigantisk godt humør. Et stort æresord af et firben!

Takket være de retroreflekterende overflader sikrer denne skoletaske en sikker rejse til skolen. Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Alpha Green Rex skoletaske leveres i et 4-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler kvalitetspenne, penalhus og 3 Funny snaps.

Scout Alpha : Den rummelige skolerygsæk

Løst, afslappet, helt afslappet - det er Alpha . Skolerygsækken har et overraskende stort rumfang til notesbøger, bøger og meget mere. Takket være den fleksible snor bliver der ikke efterladt noget. Særligt cool: den rummelige frontlomme, hvor du nemt kan gemme din madkasse eller penalhus væk. Så alt er let? Helt sikkert med Alpha .

Ergonomisk ryg

Vokser simpelthen med dig: det højdejusterbare selesystem. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsvenlig rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Har du så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at løfte vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Holder alle dine notesbøger tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er let at åbne og lukker automatisk, når låget er klappet ned.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en pose.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet skriveinstrumenter til yndlingspenne og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Det gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 32 x 40 x 25 cm
  • Vægt: 1,2 kg
  • Volumen: 20,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
Scout Alpha Sæt med 4 stk. - Green Rex
2.231 kr