10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna

Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna


Variant:
  • Scout Alpha Safety Light Sæt med 5 - Dark Beast
  • Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna

Pris
2.305 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330489

EAN: 4007953448473

Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lad dig fortrylles

Blød, rummelig og afslappet - det er sådan Scout Alpha scorer. Med retroreflekterende overflader og blinkende LED-lysguider fra OSRAM er Safety Light et blikfang. Det betyder, at ABC-børn ikke kan overses, selv ikke i mørke. Det er muligt med den integrerede Scout Power bank med opladningsindikator og praktisk lommelygte.

De drømmende Lila Luna Funny Snaps fortryller skoledagen fra 1. til 4. klasse til en magisk enhjørninge-glitterverden.

Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Alpha Eksklusiv Safety Light Purple Luna skoletaske kommer i et 5-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler kvalitetspenne, penalhus, Power bænk og 3 Funny trykknapper.

Specialudgave Safety Light : Den lysende stjerne på vej til skolen

Takket være de blinkende lysdioder power ed af OSRAM er de små ABC-børn nemme at se selv i mørke. Det er muligt med den integrerede Scout Power bank med opladningsindikator og praktisk lommelygte.

Specialudgave: Vægthåndtag

Smart og meget nemt at kontrollere, om skoletaskens vægt passer med vejehåndtaget. Vejegrebet er integreret i alle Special Edition-modeller.
  • Skala 1 (op til 3 kg): Fremragende, din skoletaske er super let
  • Skala 2 (3 til 4 kg): Godt, din skoletaske er let nok.
  • Skala 3 (4 til 5 kg): Okay, fra klasse 3, men har du virkelig brug for det hele?

Scout Alpha : Den rummelige skolerygsæk

Løst, afslappet, helt afslappet - det er Alpha . Skolerygsækken har et overraskende stort rumfang til notesbøger, bøger og meget mere. Takket være den fleksible snor bliver der ikke efterladt noget. Særligt cool: den rummelige frontlomme, hvor du nemt kan gemme din madkasse eller penalhus væk. Så alt er let? Helt sikkert med Alpha .

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen på alle vækststadier ved at flytte vægten over på hofterne.

Kropsvenlig rygpolstring

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn på mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpolstring.

Komfortable bæreseler

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Har du så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at bære vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Holder alle dine notesbøger tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er nem at åbne og lukker automatisk, når låget er klappet ned.

Smart opdeling af rummet

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store lomme foran kan nemt rumme en madkasse eller en taske.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER forvandlet et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 32 x 40 x 25 cm
  • Vægt: 1,2 kg
  • Volumen: 20,5 liter
  • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny snaps, 1 Power bank
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
Scout Alpha Safety Light Sæt 5 stk. - Purple Luna
2.305 kr