Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider

Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider


Variant:
 • Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider
 • Scout Alpha Eksklusivt Superflash sæt 4 stk. - Dream catcher

Vejl. pris¹
2.231 kr
Pris
2.145 kr
Fri fragt
Du sparer
86 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330600

EAN: 4007953448527

Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Edderkopperne er løs!

Blød, rummelig og afslappet - det er, hvad Scout Alpha scorer med. De ekstra store retroreflekterende overflader på Alpha Exclusive Superflash lyser straks, når lyset rammer dem. Det gør skolens rygsæk endnu mere speciel. Det ser ikke kun cool ud, men gør det også mere sikkert at gå i skole.

Kombineret med de tre uhyggelige Black Spider Funny trykknapper er tasken et must-have for alle små edderkoppefans. Spooky god sjov!

Det højdejusterbare bæresystem er særligt skånsomt for ryggen og vokser med barnet gennem hele grundskolen.

Scout Alpha Eksklusiv Superflash Black Spider skoletaske kommer i et 4-delt sæt med sportstaske, penalhus med Staedtler-kvalitetspenne, penalhus og 3 Funny trykknapper.

Special Edition Superflash: Superhelt med stor lysstyrke

De ekstra store retroreflekterende overflader reflekterer det indfaldende lys fra f.eks. bilers forlygter - i mørke skaber det en ekstrem glødeffekt, der giver større sikkerhed på vej til skole.

Specialudgave: Vuggehåndtag

Smart og meget nemt at kontrollere, om skolens rygsæk passer til vægten på vuggestuehåndtaget. Håndtaget er integreret i alle Special Edition-modeller.
 • Skala 1 (op til 3 kg): Bedst, din skoletaske er super let
 • Skala 2 (3 til 4 kg): Godt, din taske er let nok.
 • Skala 3 (4 til 5 kg): Okay, fra 3. klasse og opefter, men er det virkelig nødvendigt at tage alt med?

Scout Alpha : Den rummelige skolerygsæk

Løst, afslappet, helt afslappet - det er Alpha . Skolerygsækken har et overraskende stort rumfang til notesbøger, bøger og meget mere. Takket være den fleksible snor bliver der ikke efterladt noget. Særligt cool: den rummelige frontlomme, hvor du nemt kan gemme din madkasse eller penalhus væk. Så alt er let? Helt sikkert med Alpha .

Ergonomisk ryg

Vokser med dig: det højdejusterbare bærerem-system. Den aflaster kroppen i alle vækstfaser ved at flytte vægten over på hofterne.

Rygpolstring, der passer til kroppen

Sidder, passer og har luft: 600 rygprofiler af børn mellem 6 og 10 år har dannet grundlag for udviklingen af den ergonomiske, åndbare rygpude.

Komfortable bæreremme

Hold godt fast, tak! De S-formede skulderstropper er polstret med åndbart 3D-net for at give en behagelig pasform. Variabel længde, udstyret med sikkerhedsreflektorer.

Aftageligt hoftebælte

Så meget viden i ryggen, at den bliver ret tung? Hoftebæltet gør det lettere at bære vægten. Hvis den ikke er nødvendig, kan den nemt fjernes.

Stabil bundbakke

Så alle notesbøgerne er tørre! Den ekstremt robuste og formstabile bundbakke beskytter mod indtrængende fugt nedefra.

Selvlukkende magnetlås

Klik og gå! Den magnetiske lås er let at åbne og lukker automatisk, når låget er klappet ned.

Smart tildeling af plads

Det er de indre værdier, der tæller: Det indvendige rum er opdelt og derfor meget rummeligt. De flade sidelommer kan forstørres takket være en udvidelsesfold. En særlig egenskab er drænåbningen, hvis en flaske skulle lække. Den store forlomme har plads til en madkasse eller en kuffert.

I hver Scout : STAEDTLER kvalitetspenne

I mere end 180 år har STAEDTLER gjort et skriveinstrument til en favoritblyant og har derfor en fast plads i Scout penalhuse. Du finder også en lineal, en blyantspidser og et viskelæder samt en tidsplan i det integrerede rum med frit udsyn, så du kan starte din skoledag med det samme!

Designet til at spare på ressourcerne

Et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse: Yderstoffet og inderforet er fremstillet af genbrugte polyesterfibre fra PET-flasker. Dette gør hele tasken 100 procent genanvendelig på samme tid.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 32 x 40 x 25 cm
 • Vægt: 1,2 kg
 • Volumen: 20,5 liter
 • Indhold: 1 skolerygsæk, 1 sportstaske, 1 penalhus med Staedtler kvalitetspenne, 1 penalhus, 3 Funny Snaps
 • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider
Scout Alpha Eksklusivt Superflash-sæt 4 stk. - Black Spider
Vejl. pris¹ 2.231 kr
2.145 kr