Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave

Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave


Variant:
  • Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave
  • Science Can Udgravningssæt fra det "Great Blue Hole" i Belize
  • Science Can Udgravninger sætter ædelstene fra "Giants Causeway" i Nordirland

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331162

EAN: 6971325134289

Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Skattejagt i børneværelset

Åh, hvor smukt det funkler! Børnene går på skattejagt med "American Wave" ædelstensudgravningssættet fra Science Can og graver smukke ædelsten op som rigtige geologer med hammer, mejsel, børste og co. Det særlige ved den: Undervejs lærer de også om spændende naturskuespil og naturfænomener i denne verden.

Sjov med hammer og mejsel

Stykke for stykke graver børnene forsigtigt gennem klippeblokken med realistiske mineværktøj som hammer og mejsel og holder øjnene åbne for glimtende ædelstene. Når de først har fundet en, arbejder de sig forsigtigt gennem lagene af sten og afdækker den.

Praktisk geologi

Som en rigtig geolog graver børnene ædelsten op, analyserer dem efter farve, gennemsigtighed, glans osv. og dokumenterer deres fund som en rigtig videnskabsmand. Når de har fundet alle otte ædelsten, kan de præsentere deres samling af ædelsten på ryggen i børneværelset takket være den innovative Design s bund - en vidunderlig gave til store og små opdagelsesrejsende og forskere.

Fascination Bølgen

Børnene opdager verdens naturvidundere på verdenskortet Wonders of the World. Tag på en eventyrlig rejse til Arizona i USA: Lær spændende fakta om de spektakulære bølgeformede Sand stenformationer i Arizona i USA.

Når børn leger med Science Can , lærer de at tænke videnskabeligt med innovativt legetøj, videoer og indhold. Alle Science Can -produkter fokuserer på problemløsningsindlæring: mens de leger, opfordres børnene trin for trin til at finde løsninger så selvstændigt som muligt. I processen lærer de gennem leg at tænke som en videnskabsmand eller at konstruere som en ingeniør. Legetøjet findes i fire forskellige kategorier: Biovidenskab, naturvidenskab, geovidenskab og ingeniørvidenskab og teknologi.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 17 x 17 x 12,8 cm
  • Fremmer videnskabelig tænkning, nysgerrighed og fantasi
  • To udgravningsblokke i forskellige størrelser baseret på The Wave i Arizona, sokkel, hammer, mejsel, pensel, vandsprayflaske, 8 ædelsten, kort over verdens vidundere
  • Materiale: ABS
  • Alder: fra 6 år

Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave
Science Can Udgravninger sæt ædelsten "American Wave
171 kr