Science Can Plantevækst- Station
-15%
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
23 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331161

EAN: 6971325137693

Science Can Plantevækst- Station
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Have sjov i børneværelset

Hvad har planter brug for for at vokse? Og har alle planter virkelig brug for lys, jord og vand?

Se forskellige planter vokse med plantevæksten Station fra Science Can , og oplev praktisk biologi med det videnskabelige sæt. Uanset om det er jordbær, purløg eller karse - dyrk din yndlingsplante og se, hvordan et lille frø udvikler sig til en plante med rødder og blade.

Simulere dag og nat

Oplev spændende biologilektioner derhjemme: Planter har brug for lys for at vokse, som alle børn ved. Men nogle planter vokser også i skygge. Simuler dag og nat takket være den innovative Design i plantevæksten Station , og observer lysets effekt på planternes vækst.

Perfekt til hydroponiske planter

Ingen planter uden jord? Forkert! Planter, der ikke har brug for jord, vokser også i vand. Med Plant Growth Station kan børnene plante hydroponiske planter såvel som helt klassiske frø i jorden.

Højeste kvalitet for langvarig legeglæde

Plantevæksten Station er fremstillet af holdbart plastik af høj kvalitet. Den kan nemt rengøres og genbruges og giver sjov i lang tid - den perfekte gave til unge og gamle opdagelsesrejsende til fødselsdage, påske eller jul.

Leg for en sund udvikling

Legende læring, der fremmer børns udvikling - undervejs træner børnene i at tænke som en videnskabsmand. Trin for trin bliver de opfordret til at lære at løse problemer og have det sjovt med at opdage og udforske.

Når børn leger med Science Can , lærer de at tænke videnskabeligt med innovativt legetøj, videoer og indhold. Alle Science Can -produkter fokuserer på problemløsningsindlæring: mens de leger, opfordres børnene trin for trin til at finde løsninger så selvstændigt som muligt. I processen lærer de gennem leg at tænke som en videnskabsmand eller at konstruere som en ingeniør. Legetøjet findes i fire forskellige kategorier: Biovidenskab, naturvidenskab, geovidenskab og ingeniørvidenskab og teknologi.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 12 x 12 x 18 cm
  • Fremmer videnskabelig tænkning, nysgerrighed og fantasi
  • Med simulering af dag og nat
  • Materiale: ABS
  • Alder: fra 6 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Science Can Plantevækst- Station
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Science Can Plantevækst- Station
Science Can Plantevækst- Station
Vejl. pris¹ 149 kr
126 kr