Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Science Can Observationer af insekter og vandverdenen station
p.t. udsolgt

Science Can Observationer af insekter og vandverdenen station


Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331159

EAN: 6971325134159

Science Can Observationer af insekter og vandverdenen station
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lille bliver stor

Har alle insekter virkelig seks ben? Og hvor mange point har en mariehøne?

Takket være insekt- og vandverdenen station fra Science Can kan børn fra 3 år gå på opdagelse i verden. Med det integrerede forstørrelsesglas kan børnene på en legende måde udforske små krybdyr og få deres første erfaringer med videnskabens verden. Perfekt til små opdagelsesrejsende og forskere!

MINT-fremstød

Oplev spændende biologilektioner derhjemme. Børn opdager små dyr, blomster og blade og ser ting, der er skjult for det blotte øje. Dyk ned i en verden af insekter og co. og lær spændende viden om naturen og dens forskellige indbyggere hver dag på ny - uanset om det er i vandet eller på land, er begge dele muligt med den vandtætte insekt- og vandverdensobservation station .

360° forstørrelse

Det bevægelige forstørrelsesglas i låget på station observationsboksen kan drejes 360° - så opmærksomme børneøjne ikke går glip af nogen bevægelser. Låget lukker også en stor åbning, så børnene nemt kan sætte insekterne ind og ud igen. Mange små huller omkring det bevægelige forstørrelsesglas sikrer også optimal ventilation og luftcirkulation.

Højeste kvalitet for langvarig legeglæde

Observationsbøssen til insekt- og vandverdenen station er fremstillet af holdbart plastik af høj kvalitet. Den er nem at rengøre og genbruge og giver sjov i lang tid - den perfekte gave til unge og gamle opdagelsesrejsende til fødselsdage eller jul.Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 22 x 22 x 13,9 cm
  • Fremmer videnskabelig tænkning, nysgerrighed og fantasi
  • Børn lærer at tænke som en videnskabsmand
  • Fremmer problemløsende læring
  • Med bevægeligt 360° forstørrelsesglas
  • Materiale: ABS, PP
  • Alder: fra 3 år

Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers