Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Science Can 3D solsystem med projektor Tysk/engelsk
-17%

Science Can 3D solsystem med projektor Tysk/engelsk


Vejl. pris¹
260 kr
Pris
215 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
45 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331172

EAN: 6971325136061

Science Can 3D solsystem med projektor Tysk/engelsk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Små astronauter og rumforskere kan dykke ned i universets fascinerende verden med 3D-solsystemet med projektor.

Solsystemmodellen har en overbevisende stemmeudgang og projektorfunktion: Hvis børnene trykker på Planet en-symbolerne på Planet ariumets bund, hører de spændende fakta om de enkelte Planet s. I mellemtiden kredser solsystemerne rundt om solsystemet på vej mod deres destination. I mellemtiden kredser de om solen, som også fungerer som projektor takket være LED-lyset. Tre skiver med hver otte billeder forvandler ethvert børneværelsesloft til det ydre verdensrums uendelighed.

Solsystemmodellen fra Science Can opmuntrer på en legende måde børns naturlige tørst efter viden og forskning. De lærer, hvordan en videnskabsmand arbejder, og lærer spændende fakta om rummet og rumfart.

Når børn leger med Science Can , lærer de at tænke videnskabeligt med innovativt legetøj, videoer og indhold. Alle Science Can -produkter fokuserer på problemløsningsindlæring: mens de leger, opfordres børnene trin for trin til at finde løsninger så selvstændigt som muligt. I processen lærer de gennem leg at tænke som en videnskabsmand eller at konstruere som en ingeniør. Legetøjet findes i fire forskellige kategorier: Biovidenskab, naturvidenskab, geovidenskab og ingeniørvidenskab og teknologi.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 42,7 x 17,5 x 24 cm
  • Kræver 3 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Materiale: ABS, sten
  • Alder: fra 8 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Science Can 3D solsystem med projektor Tysk/engelsk
Science Can 3D solsystem med projektor Tysk/engelsk
Vejl. pris¹ 260 kr
215 kr