Erstatningsforslag til udsolgte produkter

SCHMUSEWOLKE Bæresele Half Buckle Caribbean Blue
Bæredygtig
p.t. udsolgt
Pris
702 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313377

EAN: 4251562303368

SCHMUSEWOLKE Bæresele Half Buckle Caribbean Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Som på skyerne - med vores alsidige Half Buckle !
Vores SCHMUSEWOLKE ® Half Buckle er kendetegnet ved høj bærekomfort, fleksibilitet og intuitiv håndtering. Ergonomisk transport og en høj kvalitetsstandard er en selvfølge for os. Derfor har vi udviklet en bæresele, der hurtigt og nemt kan tilpasses til dine behov og dermed bliver den ideelle ledsager til din transporttid.

Godt at vide
Kropskontakt og hengivenhed er af stor betydning for udviklingen af et sikkert bånd og en sund grundlæggende tillid. At bære med Schmusewolke Half Buckle giver nærhed og tryghed og gør samtidig hverdagen som familie lettere, da du har hænderne fri og samtidig dit barn helt tæt på dig. Det giver dig mulighed for at leve et fleksibelt og mobilt liv, mens dit barn altid er hos dig - sikkert, varmt og godt passet på dig.

Ergonomisk transport
Ergonomisk transport er et vigtigt emne for os på Schmusewolke . Derfor opfylder vores Half Buckle også alle standarder for ergonomisk transport. Den problemfrit justerbare stang kan tilpasses perfekt til dit barns størrelse, så det kan bæres i den vigtige "sidde-til-sprede"-position. Rygdelen kan også justeres individuelt, så dit barns ryg støttes optimalt. Og hovedstøtten giver ekstra støtte til små og trætte babyer. Uanset om det er foran maven eller på ryggen - Schmusewolke Half Buckle understøtter en sund og behagelig kropsholdning hos dit barn.

Høj bærekomfort for både
Det stabile og samtidig nuttede slyngemateriale tilpasser sig vidunderligt til dit barn og giver det støtte og sikkerhed. For at beskytte den følsomme nakke optimalt har vi gjort overgangen fra bagpanelet til nakkestøtten problemfri. Og vi har også polstret det følsomme område på bagsiden af dit barns knæ særligt blødt. Desuden giver de tilspidsede skulderstropper dit barn det størst mulige synsfelt.

Det polstrede hoftebælte passer individuelt og komfortabelt, så du kan nyde at bære den lige så meget. De blødt polstrede stropper aflaster dine skuldre, og de lange ender kan om nødvendigt foldes ud. Det giver dig mulighed for at opnå en endnu bedre vægtfordeling, efterhånden som din babys vægt stiger. Hvis du bærer den på ryggen, kan du også bruge stropperne til at binde en flot afslutning.

Intuitiv håndtering
Det er særligt vigtigt for os, at vores Half Buckle er nem og intuitiv at bruge. Det komfortable hoftebælte kan hurtigt og sikkert sættes på og justeres takket være sikkerhedsspændet med låsefunktion. Og de blødt polstrede skulderstropper passer til forskellige kropsformer ved blot at stramme og knytte dem. Takket være sin brugervenlighed kan Half buckle tages hurtigt på når som helst og aflaster hverdagen i familien. Samtidig kan den nemt bruges af flere personer.Du kan også se i bindevejledningen, hvordan du sikkert kan sætte din Half Buckle på.

Style og Design
Vi lægger stor vægt på ergonomi, sikkerhed og kvalitet - men også på stilfulde Design s og farver, som du kan lide. Hoftebæltet og skulderremmene er kærligt og detaljeret broderet. Og det diagonalt elastiske vævet stof af høj kvalitet er fremstillet af økologisk bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning (økologisk kbA) - det er ikke kun visuelt en høj light , men også takket være dets hudvenlige og haptiske egenskaber.Fine muslingeornamenter pynter på Design Caribbean. Takket være kombinationen af delikat og intens blågrå kommer det kunstneriske mønster særlig godt til sin ret. Blå er en rolig, harmonisk tone, der kan kombineres på mange måder - uanset om det er afslappet eller elegant, sporty eller legende. Jacquardvævningen fremhæver Design og farverne på en dygtig måde.

Produktdetaljer:
 • Fra fødslen til 12 måneder
 • Hurtig og nem at justere og tage på
 • Ergonomisk squat-splay-stilling
 • Slynge lavet af økologisk bomuld (Bio-kbA)
 • Blødt polstret knæområde
 • Blødt polstret taljebælte og skulderstropper
 • Trinløst justerbar stang
 • Individuelt justerbar rygdel
 • Integreret hovedstøtte
 • Sømløs forarbejdning af hoved og bagdel
 • Brystrem til sikker transport på ryggen
 • Sikkerhedsspænde med låsefunktion
Tekniske detaljer:
 • Materiale: 100 % bomuld (BIO kbA)
 • Materiale polstring: 100 % polyester
 • Vævning: Jacquardvævning
 • Vægt pr. arealenhed: 225 g/m2
 • Barnets vægt: 3 til 12 kg
 • Vaskeanbefaling: Håndvask eller skånsom vask ved 30°C med lav centrifugering
Leveringsomfang:
 • SCHMUSEWOLKE Half Buckle bæresele
 • Bindingsvejledning med plejevejledning
 • Opbevaringspose

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
28 kr
Pris
1.480 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHMUSEWOLKE Bæresele Half Buckle Caribbean Blue
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers