Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Schleich Whalda 70595
p.t. udsolgt

Pris
37 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Schleich bayala

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292979

EAN: 4059433004013

Schleich Whalda 70595
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde enhjørning Whalda tilhører en gruppe på seks føl, der kan genkendes af deres søde blomstertatoveringer. De bor sammen i bayala®s smukke blomsterfelter. Whalda elsker slik af alle slags. Især nektar af honningblomsterne.

Produktoplysninger:
  • Temaverden: bayala®
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 12,5 x 2,3 x 16 cm
  • Schleich®-figurerne er modelleret sandt til detaljer og står for pædagogisk værdifuldt spil
  • Alder: fra 5 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers