Schleich Ulv 14741
49 kr
Pris 39 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (20%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A124802

Schleich Ulv 14741
Ulven er et fascinerende rovdyr. Selv om den er slægtning til nutidens tamme hund, er og bliver den altid et vildt dyr.

Ulven regnes for at være et ondt og farligt rovdyr. Mange myter og legender fortæller om den "store stygge ulv", og derfor har ulven et dårligt ry. Men ulven er ret menneskesky. Den er et udpræget flokdyr og gør ikke meget på egen hånd. Ikke alene jager ulve i flok, men de tager sig også af ungerne sammen. Når ulven hyler, taler den med sin flok eller advarer andre ulve om ikke at bevæge sig ind på dens territorium.

Detaljer:
  • Tema: Wild Life
  • Alder: Fra 3 år
Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
Schleich Ulv 14741
49 kr
39 kr
Top mærker