schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
NYHED

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587


Vejl. pris¹
164 kr
Pris
150 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A396120

EAN: 4055744009419

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 3 år
  • Temaverden: Schleich ® Dinosaurer
  • Tyrannosaurus Rex så meget truende ud, men kunne næppe bruge sine korte forben, der kun var udstyret med to kløer, da de ikke engang nåede til dens mund.
  • Med en højde på næsten syv meter og en længde på næsten tretten meter var Tyrannosaurus Rex sandsynligvis ikke en særlig god jæger, men en ådselæder, der spiste det, som andre dyr efterlod.
  • Den havde mere end halvtreds tænder med en længde på over 15 centimeter, men den brugte dem ikke til at tygge, men kun til at rive, da den slugte sin føde i store stykker.
  • For at forbedre dybdeopfattelsen, når han søgte efter føde, var Tyrannosaurus Rex' øjne rettet fremad, så begge øjenfelter overlappede hinanden.
Dimensioner og vægt:
  • Mål (længde x bredde x højde): 31,5 x 11,5 x 14,5 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
Vejl. pris¹ 164 kr
150 kr