★OP TIL 300 KR RABAT★
★OP TIL 300 KR RABAT★
Vælg rabatkode
00
tim.
00
min.
00
sek.
Schleich Texas Longhorn Ko 13865
p.t. udsolgt

Schleich Texas Longhorn Ko 13865

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
85 kr
84 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A227793

Schleich Texas Longhorn Ko 13865
Texas longhorns er ikke kun kendt pga. deres horn, men også det brogede skind. De kan være ensfarvede, men de kan også have forskellige nuancer med store og små pletter, og de kan endda være spraglet. Texas longhorns er udtalt fredelige, modstandsdygtige og nøjsomme dyr.

Sjove fakta
Ikke kun tyrene, men også køerne hos Texas longhorn kvægracen har buede horn.

Detaljer:
  • Tema: Farm World
  • Mål: 13,9 x 6 x 7,5 cm
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.