schleich ® Tarbosaurus 15034
NYHED
Pris
165 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377334

EAN: 4059433667119

schleich ® Tarbosaurus 15034
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 5 år og opefter
  • Fra den kraftige halespids til det langstrakte hoved bliver Tarbosaurus op til 12 meter lang! Det gør den til en af de særligt store dinosaurer.
  • Dens hoved svæver fem meter over jorden! Det er ikke underligt, at den skal spise så meget i denne størrelse.
  • Med sine skarpe tænder og smidige kæber elsker han at tage andre dinoer til aftensmad. Han løber efter dem på sine stærke ben, indtil han fanger dem. Men han er sød mod sine venner
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 30,6 x 7 x 13 cm
  • Vægt: 0,24 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Tarbosaurus 15034
schleich ® Tarbosaurus 15034
165 kr