Schleich Stort rideshow, hestestævne med heste 42338

Schleich Stort rideshow, hestestævne med heste 42338


749 kr
Pris
562 kr
Fri fragt
Du sparer
187 kr (25%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A182821

Schleich Stort rideshow, hestestævne med heste 42338
Det store hestestævne er begyndt! Kun den hurtigste rytter med færrest fejl får chancen for at stå på vinderpodiet til sidst. De får en vidunderlig pokal og deres hest får en smuk vinderkrans.

Hestestævnet er en stor udfordring for heste og ryttere. Den tykke stenmur kræver deres fulde koncentration. Men det store vandspring er også svært: mange heste har veget tilbage fra det glitrende vand. Det, der derimod gør springene, som er lavet af pæle og træplanker, så skræmmende for rytterne, er deres højde. Rytterne er nødt til at bevare roen og ikke vælte nogle af pælene ned – og selvfølgelig skal de være hurtigere end konkurrenterne. Banen kan genopstilles på mange forskellige måder med de mange forhindringer, flag, træer og afmærkninger.

For at sikre, at hestene ikke kommer til skade, er stenmurene, der anvendes i banespringning ikke lavet af rigtige sten.

Detaljer:
  • Tema: Horse Club
  • Komplet med to heste, to mennesker og flot tilbehør
  • Aftagelig deko
  • Deko klistremærker
  • Variable forhindringer
  • Mange detaljer.
  • Alder: Fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Schleich Stort rideshow, hestestævne med heste 42338
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Schleich Stort rideshow, hestestævne med heste 42338
749 kr
562 kr
Top mærker