SCHLEICH stort eventyr ved vandhullet 42321

SCHLEICH stort eventyr ved vandhullet 42321


799 kr
Pris
699 kr
Fri fragt
Du sparer
100 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A182812

SCHLEICH stort eventyr ved vandhullet 42321
Timbavati Game Reserve i Sydafrika er hjemsted for mange dyrearter. Vilde dyr som giraffer, zebraer og elefanter samt næsehorn, løver og leoparder har fundet et levested her.

Timbavati er en sydafrikansk flod men også navnet på et smukt vildtreservat i Kruger National Park "De fem store" kan beundres her. Dette udtryk henviser til fem specifikke pattedyr: den afrikanske elefant, det sorte næsehorn, kafferbøflen, løven og leoparden. Før i tiden var de storvildtjægernes eftertragtede trofæer, men i dag er de beskyttede af jagtbetjenten. I Timbavati Game Reserve kan du endda sommetider få øje på sjældne hvide løver.Detaljer:
  • Tema: Wild Life
  • Modular byggemåde
  • Plantedelene kan kombineres
  • Mange munglige pladsholdere til planterne
  • Alder: Fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

SCHLEICH stort eventyr ved vandhullet 42321
799 kr
699 kr
Top mærker