SCHLEICH Spir 22051

SCHLEICH Spir 22051

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

109 kr
39 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 70 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165855

SCHLEICH Spir 22051
Spike er Nusers bror, og han bor i ørkenen. Han har altid hat på og er ret tynd. Sandsynligvis, er der simpelthen ikke nok at spise i ørkenen.

Spike er Nusers bror, og han bor i ørkenen. En dag sender han Nuser en besked om, at han snart kommer på besøg. Da han endelig dukker op, er alle forbavsede over, hvor tynd han er. Det er nok fordi, der ikke er meget mad i den californiske ørken, og prærieulvene vil ikke dele deres mad med ham. Spike har altid hat på. Har han brug for den til beskyttelse mod solen? Og hvorfor har han en kaktus som ven? Under alle omstændigheder har Spike en pudsig personlighed.

Spikes knurhår ligner et rigtigt overskæg. Det får ham til at se virkelig voksen ud.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 22051
• Tema: Radiserne
• Alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Tilbehør

Pris
29 kr
Pris
27 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
SCHLEICH Spir 22051
109 kr
39 kr