SCHLEICH Slotsdekoration, stor, 42185

SCHLEICH Slotsdekoration, stor, 42185

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

89 kr
63 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 26 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A145606

SCHLEICH Slotsdekoration, stor, 42185
Alfer elsker at holde fest. Når de holder fest, pynter de alfeslottet med farvestrålende og gyldne blomster, perler og flotte slyngtråde. Nu kan festen begynde! Alferne får blomsterne fra en fortryllet dal langt, langt væk. Alferne elsker at feste. De spiller musik i dagevis og spiser og danser. De forbereder sig i flere dage op til festen, hvor de bland andet pynter deres huse. Alfeslottet får et helt specielt skær. Det er nu ikke så mærkeligt, for det bliver pyntet med farvestrålende og gyldne blomster, perler og smukke slyngtråde overalt. Nu kan festen begynde!


Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 42185
• Tema: World of Fantasy / Bayala

ADVARSEL!
Ikke egnet for børn under 3 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
SCHLEICH Slotsdekoration, stor, 42185
89 kr
63 kr