Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Schleich Seras magiske blomsterbåd 42444
p.t. udsolgt
448 kr
Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
106 kr-24%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270377

EAN: 4055744030024

Schleich Seras magiske blomsterbåd 42444
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Seras magiske blomsterbåd ser ikke kun smuk ud, du kan også opdage meget på den. For eksempel en skattekiste, som du kan skjule bag en hemmelig klap og meget mere.

Også om bord er de sjove flyvende egern, der ser ud efter nye magiske eventyr i udkig, og som du kan glide ned ad et reb til de andre på dækket. Og det søde enhjørningshef, der kan lide at køre i en lille jolle men også kan lide at være gæst om bord. Sammen kan du nyde udsigten fra soldæk. Om natten bliver det til et hyggeligt sted at sove med baldakinen. Hvor du kan lide det, kan du bare droppe anker. Hav det sjovt på din eventyrrejse over fantasiens hav. Schleich ® -figurerne er alle modelleret i detaljer og står til pædagogisk værdifuld leg.

Produktdetaljer:
  • Mål: 60 x 25 x 42 cm
  • Temaverden: Bayala
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Seras magiske blomsterbåd 42444
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers