Schleich Ridecenter med rytter og heste 42344

Schleich Ridecenter med rytter og heste 42344


 • Schleich hestestald med heste og tilbehør 42195

999 kr
Pris
719 kr
Fri fragt
Du sparer
280 kr-28%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A182822

Schleich Ridecenter med rytter og heste 42344
Den nye staldbygning er klar. Med dens grønne døre og lyserøde vinduer ser den simpelthen fantastisk ud. Lissi og de andre piger kan ikke vente. Hestene står i store båse. De har halmballer og fodder, men de ønsker alle at ride ud først. Pigerne fik lov til at hjælpe med at designe denne staldbygning. Det er derfor, at den er blevet så utrolig smuk. “Endelig! Den nye staldbygning er klar!” Lissi sætter sig begejstret ind i bilen. Hendes mor kører afsted. “Forhåbentlig er den virkelig så flot som ejeren, Hr. Miller, har lovet!” håber Lissi. Hun hopper ud i det øjeblik, de ankommer til stalden. “Wow! Den er endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig!” Med sine grønne døre og lyserøde vinduer og vindueskarme ser staldbygningen simpelthen så flot ud. Lissi løber straks fra bilen over til staldbygningen. Hendes elskede Araber-hoppe, Stella, er i en af de store båse. “Jeg har savnet dig så meget!” udbryder hun. De to dage, de havde været nødt til at vente, før de endelig kunne se hinanden, havde virkelig føltes som flere år. Hun omfavner sin hest og henter foderkassen med æbler og gulerødder. Hun fodrer Stella – og så kan de to endelig ride ud. Hvilken dejlig dag! Solen skinner, et lille Araber-føl boltrer sig rundt i folden, fuglene synger og Lissi er henrykt over den nye staldbygning. Senere vil hun strigle og fodre sin hoppe igen og dække hende med hendes særlige gave – et helt nyt hestedækken.

Hvilken dejlig dag.

Mange sjove legefunktioner. Hestestalden er lavet i højkvalitetst-kunststof. Kan sammenbygges uden hjælpemiddler. Meget detailrigt design.

Detaljer:
 • Tema: Horse Club
 • Udstatning med figurer og tilbehør
 • Det aftagelige tag kan sammen med foldene forvandles til en åben ridehal
 • Dørene og tagvinduerne kan bevæge sig
 • Boksene byder på fine features
 • Inklusive klistremærke ark (navneskilte)
 • Med søde blomster
 • Med super tilbehør til ridning, fodring og pleje
 • Mål (længde x dybde x højde): 83 x 26 x 39 cm
 • Alder: Fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Schleich Ridecenter med rytter og heste 42344
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 31 Bedømmelse
 
30
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

Schleich Ridecenter med rytter og heste 42344
999 kr
719 kr
Top mærker