Schleich Red Panda 14833
Pris
37 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278757

EAN: 4059433013800

Schleich Red Panda 14833
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den røde panda er et lille pattedyr, der lever i det østlige Himalaya og det sydvestlige Kina og lever hovedsageligt af bambus. Som den røde panda fra Schleich ® Wild Life, ser dyret ved første øjekast ud som et kryds mellem en vaskebjørn, ræv og kat. På trods af sit navn er det ikke engang en panda. For den røde panda blev der oprettet en separat dyrefamilie med det videnskabelige navn Ailuridae.

Værd at vide
Når røde pandaer tager en lur, lægger de deres buskede hale beskyttende over deres ansigt.

Produktdetaljer:
  • Temaverden: Vildtliv
  • Mål (LxBxH): 8,7 cm x 2,5 cm x 3,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

Schleich Red Panda 14833
37 kr