SCHLEICH Plante- og fodersæt 42277

SCHLEICH Plante- og fodersæt 42277


Pris
92 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A145424

SCHLEICH Plante- og fodersæt 42277
Mange dyrs foretrukne føde er frugt og blade. De skal ofte bevæge sig over lange strækninger i naturen, kravle højt op eller vente på det rette øjeblik for at få fat i frugten. Planter indeholder ikke så meget energi som kød, så planteædere skal spise meget mere end kødædere. Mange dyrs foretrukne føde er frugt og blade. De skal ofte bevæge sig over lange strækninger i naturen, kravle højt op eller vente på det rette øjeblik for at få fat i frugten. Men så kan de også spise sig mætte.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 42277
• Tema: World of Nature / Wild Life
• Fra 3 år

ADVARSEL!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
SCHLEICH Plante- og fodersæt 42277
92 kr
Top mærker