SCHLEICH Olaf 22050

SCHLEICH Olaf 22050

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

100 kr
27 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 73 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165851

SCHLEICH Olaf 22050
Olaf er Nusers bror. Han vandt angiveligt en konkurrence om at være verdens grimmeste hund. Olaf synes overhovedet ikke, at dette er sjovt.

Nuser er ikke den eneste af sin slags. Han har en hel del søskende. Han er den, som alle siger, er særligt grim. Det siges, at han endda vandt ”den grimmeste hund”-konkurrence. Olaf har svært ved at se det sjove i det, selv om han har en virkelig skarp humoristisk sans. Du ser ham normalt sammen med Andy, en anden bror. Af en eller anden grund, leder de to altid efter Spikes hus. Lad os se, om de nogensinde finder det.

Olaf er bestemt ikke den kønneste af Nusers brødre.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 22050
• Tema: Radiserne
• Alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Tilbehør

Pris
27 kr
Pris
27 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
SCHLEICH Olaf 22050
100 kr
27 kr