Schleich Okapi 14830
89 kr
Pris
54 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr-39%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256488

EAN: 4055744029714

Schleich Okapi 14830
Schleich fremstiller flotte figurer med mange realistiske detaljer. Okapien er en lille skovgiraf. Den stribede pels på dens bagparti, som ligner en zebrapels, er særlig karakteristisk. Okapier lever i et lille område af den afrikanske regnskov og æder helst blade, frugter, bregner og svampe. Dyrene er meget sky og blev derfor først opdaget i 1890.

Sjove fakta
Okapier slikker gerne på ler for at optage mineraler og salte.

Detaljer:
  • Tema: Wild Life
  • Mål: 11,0 x 4,0 x 10,40 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

Schleich Okapi 14830
89 kr
54 kr