Schleich moderløve med babyer 42505

Schleich moderløve med babyer 42505


Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich Wild Life

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292953

EAN: 4059433064451

Schleich moderløve med babyer 42505
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvide løver - ligesom moderløven med babyer fra Schleich ® Wild Life - er meget sjældne og derfor noget meget specielt.

Hvide løver kan ikke danne farvestoffer i deres hud og hår. Ikke desto mindre tæller de ikke som albinoer ligesom moderløven med babyer fra Schleich ® Wild Life. De mangler også de karakteristiske røde øjne. I naturen har rovkatte det samme habitat som andre afrikanske løver. De bor i savannen, i tørre skove og halvørkener. Der jager de antiloper, gazeller, gnuer, bøffler og zebraer.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 12 x 13 x 5, 3 cm
  • Temaverden: Vildt liv
  • Schleich ® -figurerne er modelleret sandt til detaljer og står for pædagogisk værdifuldt spil
  • Sættet indeholder 3 dyr og fantastisk tilbehør
Pas på!
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich moderløve med babyer 42505
Schleich moderløve med babyer 42505
97 kr