Schleich Horse Club - Hannoverian Folhen, Falbe 13929

Schleich Horse Club - Hannoverian Folhen, Falbe 13929


Pris
54 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich Horse Club

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300143

EAN: 4059433084480

Schleich Horse Club - Hannoverian Folhen, Falbe 13929
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lette pels af det Hannoverske føl dun fra Schleich ® Horse Club er af enestående skønhed.

Manke og hale er meget mørke - som typisk for en dun. Følet har også mørke ben og en sød, mørk mund. Jeg spekulerer på, hvor smuk det vil se ud, når det er vokset. Med den oprejste og fremtrædende kropsholdning, han allerede har, vil han helt sikkert vise sit spring- og dressurtalent ved konkurrencer en dag.

Produktoplysninger:
  • Tema Verden: Hesteklub
  • Mål (længde x bredde x dybde): 8,3 x 2 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år
Forsigtig .
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich Horse Club - Hannoverian Folhen, Falbe 13929
Schleich Horse Club - Hannoverian Folhen, Falbe 13929
54 kr