🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Schleich Havfrue med baby-sæl i musling 70564
199 kr
Pris
115 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
84 kr-42%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich bayala

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227899

EAN: 4055744020339

Schleich Havfrue med baby-sæl i musling 70564
Schleich fremstiller flotte figurer med mange realistiske detaljer. De fleste havfruer i Meamare bor i kulørte huse med små haver. Men én af dem bor i en stor musling. Når den åbner sig om morgenen, svømmer en vidunderlig smuk og lyshåret havfrue frem og hilser alle, der kommer forbi, med sit strålende smil. For det meste synger hun. Altid ser man hende sammen med sin lille sælunge, der ledsager hende overalt. Hendes lille ven er sulten. Heldigvis vokser den lille sæls yndlingsmad direkte ved siden af muslingen: sød havtang. Havfruen aer og fodrer sin lille ven. Så snart den er mæt, kan de to hygge sig eller gå på opdagelse. Besøge veninderne, tage på udflugt, lære nye kunster. Hvad mon de to kommer til at opleve i dag?

Detaljer:
  • Tema: Bayala
  • Alder: fra 3 år
Advarsel!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Havfrue med baby-sæl i musling 70564
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Schleich Havfrue med baby-sæl i musling 70564
Schleich Havfrue med baby-sæl i musling 70564
199 kr
115 kr