Erstatningsforslag til udsolgte produkter

SCHLEICH havenhjørning-hoppe 70570
p.t. udsolgt
125 kr
Pris
117 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A227901

EAN: 4055744020391

SCHLEICH havenhjørning-hoppe 70570
I den store undervandsverden af ​​Meamare lever en enhjørningsfamilie i en shell, der rydder i skovene. Kun der har de har lykke og tålmodighed kan her kan enhjørningeforælderne opdrage deres unger. Og når du har set dem, vil du aldrig glemme dem, så smukke og mystiske de tre magiske væsener er. En havfrue lykkedes endda at blive venner med dem. Hun kommer til at besøge dem regelmæssigt, kærtegner dem og endda tale med dem. Bare se, hvor en fantastisk tegning de har på deres pels og hvordan deres hale og deres maner glitter. Hvilken havnhjørning er din favorit?

Detaljer:
  • Tema: Bayala
  • Mål: 15,1 x 8 x 18 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHLEICH havenhjørning-hoppe 70570
5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers