SCHLEICH havenhjørning-hingst 70571

SCHLEICH havenhjørning-hingst 70571


155 kr
Pris
98 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
57 kr (37%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A227904

SCHLEICH havenhjørning-hingst 70571
I den store undervandsverden af ​​Meamare lever en enhjørningsfamilie i en shell, der rydder i skovene. Kun der har de har lykke og tålmodighed kan her kan enhjørningeforælderne opdrage deres unger. Og når du har set dem, vil du aldrig glemme dem, så smukke og mystiske de tre magiske væsener er. En havfrue lykkedes endda at blive venner med dem. Hun kommer til at besøge dem regelmæssigt, kærtegner dem og endda tale med dem. Bare se, hvor en fantastisk tegning de har på deres pels og hvordan deres hale og deres maner glitter. Hvilken havnhjørning er din favorit?

Værd at vide:
Glitteret fra havenhjørningerne kommer fra en tryllestave, der også giver dem mulighed for at leve på land.

Detaljer:
  • Tema: Bayala
  • Mål: 15,1 x 8 x 18 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - SCHLEICH havenhjørning-hingst 70571
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
SCHLEICH havenhjørning-hingst 70571
155 kr
98 kr
Top mærker