Schleich Hatching Baby Owls 42525
Pris
115 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300181

EAN: 4059433301433

Schleich Hatching Baby Owls 42525
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I bayala® kan du høre glade bip, for i træet og i reden af ??den udklækkende babyugle sker det hele. De to fugle, frisk klækket fra ægget, boltrer sig vildt rundt i deres varme rede, så fjerene flyver.

Det smukke træ, der er smukt dekoreret med blomster, bær og bladrender, vippes også. Der er også en stjerne hængende fra en gren og en magisk krystal ved foden af ??træet. De små babyugler har endda et dias, som de elsker at løbe ned med et sjovt kig. Der er aldrig et kedeligt øjeblik i denne rede.

Og det kan du høre meget langt væk. Uglekyllingerne ser rigtig søde ud, når de spiller og fortryller dermed hele alveriget.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x dybde): 19 x 6,6 x 11,5 cm
  • Temaverden: bayala
  • Schleich®-figurerne er modelleret ægte detaljer og står for pædagogisk værdifuldt spil
  • Med bevægelig arm
  • Indhold: 2x blomst, 2x bær, 1x æghalvdel over, 1x æghalvdel under, 2x babyugle, 1x gren, 1x bladrør, 1x stjerne, 1x stor krystal, 1x træstamme, 1x trækrone, 1x dias, 1x reden
  • Alder: Fra 5 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 5 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Hatching Baby Owls 42525
5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Schleich Hatching Baby Owls 42525
Schleich Hatching Baby Owls 42525
115 kr