Schleich Fodder til hunde og katte 42293

Schleich Fodder til hunde og katte 42293

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

42 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A182805

Schleich Fodder til hunde og katte 42293
Hunde og katte er intelligente, legesyge kæledyr og de elsker at blive kælet med. For at sikre, at de føler sig godt tilpas i deres hjem, bør hvert dyr have sin egen madskål.

Dyr foretrækker også at spise deres egen mad. Det er grunden til, at vores firbenede venner for separate madskåle Det er også bedre for deres helbred, da det kan overføre forkølelser og andre sygdomme at spise fra delte skåle. Efter “aftensmaden”, ruller katten sig sammen i sin kurv og hunden får et lækkert kødben som en særlig godbid. Dette kødben renser hundens tænder og masserer dens tandkød. Det indeholder også værdifulde næringsstoffer. Desuden beroliger det hunden at tygge på kødbenet og holder den beskæftiget.

    Detaljer:
  • Tema: FARM LIFE
  • Perfekt egnet i kombination med den nye store bondegård.
  • Alder: Fra 3 år.
Advarsel!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Tilbehør

Pris
38 kr
Pris
63 kr
Pris
694 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
Schleich Fodder til hunde og katte 42293
42 kr